Tuesday, 13 September 2016

Random: Bob JR. Edisi Ke-3


salam & hye...

harap tak terlambat nak ucap selamat hari raya qurban buat semua reader (ada ke?) blog ni. selamat berkorban. tak kira la berkorban apa pun. moga apa yang kita korbankan mendapat baraqah disisi-Nya. aminnn....


kitorang tak korban lembu or kambing tawun ni.

insya-Allah akan2 datang if ada rezeki lebih...

teringin jugak nak turut serta dalam ibadat korban..

lagi teringin nak turut serta tunai haji..


moga Allah perkenankan.

aminnn...


untuk tawun ni, aku cuma berkorban ini.....



mengorbankan rahim untuk jadi tempat inapan si kecil. hihi =)
edisi ke-3 kami sedang dalam perjalanannya ke alam dunia ni. insya-Allah...
semoga Allah permudahkan segala urusan kami
aminnn.... =)


ikut kiraan tak rasmi aku, baru around 9w.
sangat tak tersedar kehadiran si kecik ni
baru 2-3 hari ni dapat 'hidu' kehadiran dia setelah lebih sebulan tak naik bendera merah.
ingatkan memang terlambat.
rupa2nya ada somebody inside.


estimated due date insya-Allah in mid or end of April 2017.
doakan kami ye semua... =)



3 comments:

  1. salam ziarah sis..
    selamat hari raya haji..

    dan tahniahhhh atas kedatangan ahli baru..semoga dipermudahkan...amin2... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm & selamat hari raya!
      tq tq.. aminnnn... =)

      Delete